3x3 unieke expositie in historisch cultureel centrum kerk Heesselt

Cultureel centrum Kerk Heesselt heeft kunstenaarsgroep 3x3 Heesselt bereid gevonden om in diverse kunstuitingen hun visie te geven op kerk en omgeving. De groep is een gelegenheidssamenstelling die op een speciale manier tot stand is gekomen. Drie kunstenaars uit de directe omgeving hebben elk een kunstenaar van buiten de Betuwe gevraagd die vervolgens weer iemand anders uitnodigde.

Met als resultaat 3x3 kunstenaars die zich hebben laten inspireren door de kerk in Heesselt. Een aantal heeft specifiek werk voor dit project gemaakt, anderen presenteren bestaand werk dat daarin juist heel goed past. Het resultaat is een bijzondere en veelzijdige tentoonstelling die ieder op zijn eigen wijze kan beleven.

 

Chris Rodenburg

waarheen leidt de weg 600Bij het vervaardigen van zijn objecten maakt Chris Rodenburg veel gebruik van oude pallets, waarmee het afval een nieuwe betekenis krijgt en tevens de schoonheid van het hout wordt getoond.

Lees meer

Peter Schipper

Peter Schipper Relation 1 600Al lang is Peter Schipper geboeid door de vele vormen van verval. Bijvoorbeeld van oude industriële gebouwen; ze hebben geen monumentale of historische waarde, maar vaak een fascinerend sombere schoonheid.

Lees meer

Soraya van Houwelingen

Soraya foto 600DAT WE ZOUDEN BESTAAN WAS NOOIT ZEKER

NU WE ER ZIJN, IS NIET BESTAAN ONZE ZEKERHEID

Lees meer

Mieke de Waal

Lucht.Mieke de Waal 600Mieke is kunstenaar en cultureel antropoloog. De spanning tussen een individu en zijn cultuur is de verbindende schakel in haar werk.

Lees meer

Ans van den Hurk

Ans vd Hurk 20170408 104809 600Ans van den Hurk haalt inspiratie uit haar omgeving, maar ook uit de materialen waarmee ze werkt. 

Lees meer

Dik Kusters

Stroming en licht. 600JPGDe liefde van Dik voor het Betuws landschap uit zich in een door hemzelf ontwikkelde techniek.

Lees meer

Harrie Gerritz

Harry Gerritz DSC 2861 600Harrie Gerritz (1-1-1940) noemt zichzelf landschapsschilder en maakt ook sculpturen in hout, ijzer en brons. Maar het zou lang zoeken zijn naar een landschap zoals hij dat schildert of construeert.

Lees meer

Quraiseh

Quraiseh boekje werken 12 600Quraiseh is geboren in Irak maar werkt in verschillende landen. Hij verwerkt uiteenlopende, vaak gevonden materialen in zijn kunstwerken om speciale effecten en structuren in het oppervlak te bereiken.

Lees meer

Ad Arma

AdArma 1 600Ad Arma maakt naast grafisch werk onder meer schilderijen, sculpturen, keramiek en glaskunst. De onderliggende gedachte in veel van zijn werk is het besef dat alles samenhangt, één is.

Lees meer

Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.