Via deze pagina houden we je op de hoogte van de stand van zaken van het openlucht theater

Goed Nieuws over Korsen en Kaaien !!!!

Wat lijkt het alweer lang geleden dat we begonnen met plannenmaken voor het openlucht theater. Het was najaar 2019, en nu zijn we door corona zomaar bijna drie jaar verder voordat acteurs, muzikanten en zangers buiten op locaties in Varik en Heesselt zullen optreden, nl in de weekenden 17/18 en 24/25 juni 2022.

Lees meer

Korsen en Kaaien uitgesteld

Vanwege de aanhoudende coronamaatregelen is het openlucht theater “Korsen en Kaaien” opnieuw uitgesteld. Nieuwe data zijn: 17, 18, 24 en 25 juni 2022.
We gaan in 2022 met nieuwe energie van start met dit mooie project.

Herstart Korsen en Kaaien in 2021

In deze moeilijke corona tijden is er een lichtpuntje voor het openluchttheater. Na overleg met de subsidieverstrekkers van Korsen en Kaaien kunnen we met blijdschap melden dat ze allen bereid zijn een jaar uitstel te geven zodat het project volgend jaar kan worden herstart en op 18, 19, 25 en 26 juni 2021 kan worden uitgevoerd. Daarbij gaan we ervan uit dat er tegen die tijd geen sociaal beperkende maatregelen meer nodig zijn. Voorzichtig hopen we na de zomer weer te kunnen starten met andere activiteiten.

Voor nu wensen we  u een goede gezondheid en hopelijk snel tot ziens.

Korsen en Kaaien geannuleerd

We zijn er helemaal klaar voor. De regisseurs hebben hun regieplannen klaar, de spelers staan te popelen om te beginnen met repeteren, de zangers en zangeressen hebben de stembanden gesmeerd, de musici hebben hun instrumenten gestemd en de hulptroepen staan klaar om de handen uit de mouwen te steken.

Maar…….

Naar aanleiding van de nieuwe corona-maatregelen van het kabinet hebben wij moeten besluiten om ons locatietheater Korsen & Kaaien dit jaar geen doorgang te laten vinden. We hadden goede hoop dat we het over de zomer heen zouden kunnen tillen, maar die planning blijkt nu ook onhaalbaar geworden. We gaan in gesprek met onze subsidiegevers in de hoop dat we het project volgend jaar een herstart kunnen geven en op 18, 19, 25 en 26 juni 2021 kunnen uitvoeren. Daar kunnen we nu geen garanties over geven. We doen wel ons best en zodra we meer weten, laten we het weten.

We begrijpen dat het voor iedereen een enorme teleurstelling is om dit mooie project dit seizoen in het water te zien vallen. Wij willen iedereen die er zijn beste energie al aan heeft gegeven van harte bedanken en we hopen dat velen zich ook beschikbaar houden voor een ander tijdstip, wanneer we Korsen & Kaaien weer gaan oppakken.

Hartelijk dank allemaal. Blijf gezond en opgewekt en tot ziens!

Hartelijke groet van
Rob, Maud en Ina

Spelers gevraagd

 

Beste allemaal,

Voor het prachtige initiatief Openluchttheater "Korsen en Kaaien”  dat in de laatste twee weekenden van juni op vrijdagavond en zaterdagavond wordt gespeeld zijn we op zoek naar jonge spelers.

We zoeken nog een jongen en een meisje tot een jaar of 25 en een man en een vrouw tot maximaal 35 jaar.

Ervaring is niet vereist.

Lees meer

Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.