button6  facebook

Herstart Korsen en Kaaien in 2021

In deze moeilijke corona tijden is er een lichtpuntje voor het openluchttheater. Na overleg met de subsidieverstrekkers van Korsen en Kaaien kunnen we met blijdschap melden dat ze allen bereid zijn een jaar uitstel te geven zodat het project volgend jaar kan worden herstart en op 18, 19, 25 en 26 juni 2021 kan worden uitgevoerd. Daarbij gaan we ervan uit dat er tegen die tijd geen sociaal beperkende maatregelen meer nodig zijn. Voorzichtig hopen we na de zomer weer te kunnen starten met andere activiteiten.

Voor nu wensen we  u een goede gezondheid en hopelijk snel tot ziens.

Korsen en Kaaien geannuleerd

We zijn er helemaal klaar voor. De regisseurs hebben hun regieplannen klaar, de spelers staan te popelen om te beginnen met repeteren, de zangers en zangeressen hebben de stembanden gesmeerd, de musici hebben hun instrumenten gestemd en de hulptroepen staan klaar om de handen uit de mouwen te steken.

Maar…….

Naar aanleiding van de nieuwe corona-maatregelen van het kabinet hebben wij moeten besluiten om ons locatietheater Korsen & Kaaien dit jaar geen doorgang te laten vinden. We hadden goede hoop dat we het over de zomer heen zouden kunnen tillen, maar die planning blijkt nu ook onhaalbaar geworden. We gaan in gesprek met onze subsidiegevers in de hoop dat we het project volgend jaar een herstart kunnen geven en op 18, 19, 25 en 26 juni 2021 kunnen uitvoeren. Daar kunnen we nu geen garanties over geven. We doen wel ons best en zodra we meer weten, laten we het weten.

We begrijpen dat het voor iedereen een enorme teleurstelling is om dit mooie project dit seizoen in het water te zien vallen. Wij willen iedereen die er zijn beste energie al aan heeft gegeven van harte bedanken en we hopen dat velen zich ook beschikbaar houden voor een ander tijdstip, wanneer we Korsen & Kaaien weer gaan oppakken.

Hartelijk dank allemaal. Blijf gezond en opgewekt en tot ziens!

Hartelijke groet van
Rob, Maud en Ina

Spelers gevraagd

 

Beste allemaal,

Voor het prachtige initiatief Openluchttheater "Korsen en Kaaien”  dat in de laatste twee weekenden van juni op vrijdagavond en zaterdagavond wordt gespeeld zijn we op zoek naar jonge spelers.

We zoeken nog een jongen en een meisje tot een jaar of 25 en een man en een vrouw tot maximaal 35 jaar.

Ervaring is niet vereist.

Lees meer

17 december 2019 Vervolg project Erfgoed Openlucht Theater Varik/Heesselt

De volgende stap in het Erfgoed Openlucht Theater project is dinsdagavond 17 december gezet. In de consistorie van de kerk van Heesselt bruiste het van creatieve ideeën en gedachten. Het was de eerste verkennende bijeenkomst met mensen die heel waarschijnlijk deel gaan uitmaken van het artistiek team. Artistiek teamleider en schrijver Rob Hoekstra ontvouwde zijn eerste plannen voor de drie verhalen en de muziek daarin.

Lees meer

31 oktober 2019, aanmelden als speler in het openlucht theater erfgoedverhalen project Varik en Heesselt, vanaf nu!

Mensen in Varik en Heesselt zijn bezig met een bijzonder project: Het openluchttheater over de erfgoedverhalen van Varik en Heesselt. Volgend jaar juni zijn er op vier dagen voorstellingen op verschillende locaties: bij de Dikke Toren, de Steenfabriek en de kerk van Heesselt. Op elke locatie wordt een stuk gespeeld, bij elkaar vertellen de drie stukken over het leven in onze dorpen. En u kunt meedoen!

Lees meer

  • 1
  • 2

Door het toestaan van cookies, kunnen wij de bezoekersstatistieken meten en deze website continu blijven optimaliseren.